Cibolan seitsemän kaupunkia Jukka E. Nieminen

ISBN:

Published:

Paperback

116 pages


Description

Cibolan seitsemän kaupunkia  by  Jukka E. Nieminen

Cibolan seitsemän kaupunkia by Jukka E. Nieminen
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 116 pages | ISBN: | 7.13 Mb

Amerikan löytöhistoria nojaa kotimaisessa historiankirjoituksessa edelleen eristyneisyysteoriaan. Amerikkaan saapuivat intiaanien esi-isät 12 000 vuotta sitten, ja sen jälkeen kukaan ei tämän mantereen olemassaoloa tulisi tietämään ennen 1000-luvunMoreAmerikan löytöhistoria nojaa kotimaisessa historiankirjoituksessa edelleen eristyneisyysteoriaan.

Amerikkaan saapuivat intiaanien esi-isät 12 000 vuotta sitten, ja sen jälkeen kukaan ei tämän mantereen olemassaoloa tulisi tietämään ennen 1000-luvun viikinkejä. Näkemys on nykyisin pääosin hylätty ajastaan jääneenä, sillä arkeologia on marssittanut esiin liudan uusia todisteita.Moniko oli tietoinen että Amerikassa ovat käyneet muinoin useat välimeren kansat roomalaisista egyptiläisiin ja karthagolaisista arabeihin?

Portugalilaiset tunsivat hyvin Karibian alueen jo miespolvia ennen Kolumbusta ja retkikuntia Amerikkaan on lähettänyt niin Henry Sinclair 1300-luvulla kuin Walesin prinssi Madog jo 1100-luvulla. Teoria Amerikan eristyneisyydestä on hylätty Atlantin toisella puolen aikaa sitten, ja nyt on tullut aika korjata tässä asiassa myös suomalaisten yleissivistystä.Kirja on myös kunnianosoitus suomalaiselle N.A.E.

Nordenskiöldille joka esitti, että keskiajan kartat ovat alkuperältään antiikin maailmasta, joita vain kopioitiin keskiajalle. Nämä kartantekijät ovat myös muinaisia Amerikan-kävijöitä, mutta mitä tarkoittaa Nordenskiöldiin perehtynyt professori Hapgood väittäessään että kartat ovat geologiansa puolesta voitu tehdä jo 12000 vuotta sitten?

Miten pitkälle merikuninkaiden ja kartanteon aikaa voidaan jäljittää?Tämä kirja on puhdasta vaihtoehtotiedettä, tieteen marginaaleja ja esittää vastaukset kysymyksiin joita ei kylmiltään osaisi edes kysyä.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Cibolan seitsemän kaupunkia":


astrosecat.com

©2012-2015 | DMCA | Contact us