Het Grote Songfestivalboek Richard van de Crommert

ISBN:

Published: 2015

Paperback

335 pages


Description

Het Grote Songfestivalboek  by  Richard van de Crommert

Het Grote Songfestivalboek by Richard van de Crommert
2015 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 335 pages | ISBN: | 4.21 Mb

Het Grote Songfestival Boek biedt de lezer een onthullende blik achter de coulissen van het Songfestival. De auteurs spraken niet alleen talloze oud-deelnemers, maar ook discjockeys, delegatieleiders, dirigenten en natuurlijk ook tientallen fans. ZoMoreHet Grote Songfestival Boek biedt de lezer een onthullende blik achter de coulissen van het Songfestival.

De auteurs spraken niet alleen talloze oud-deelnemers, maar ook discjockeys, delegatieleiders, dirigenten en natuurlijk ook tientallen fans. Zo vertellen o.a. Getty Kaspers, Gerard Joling, Cornald Maas en Lenny Kuhr wat zij tijdens het Songfestival meemaakten.Wie gooide expres koffie over het spierwitte pak van Ben Cramer? Wat spookten de meiden van Treble uit in de nachtelijke uurtjes?

Deelden Ronnie Tober en Cliff Richard dezelfde kleedkamer? Wat vond Anouk van Bonnie Tyler? Welke internationale deelnemer ging helemaal los op de Amsterdamse Wallen? En bestaat er een toverformule om het festival te winnen? Hebben homos het festival gekaapt? Wat is er waar van de haat-liefderelatie met de hitlijsten?Het ene verhaal is breekbaar en ontluisterend- het andere vol humor en overgave. Dit heerlijke boek biedt een overzicht van zestig jaar Songfestivalgeschiedenis. Het brengt je helemaal in Songfestival-stemming!Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Het Grote Songfestivalboek":


astrosecat.com

©2012-2015 | DMCA | Contact us