Perdonin que no em disculpi: Una col·lecció de contes curts Ferran Cerdans Serra

ISBN:

Published: April 8th 2013

Kindle Edition

79 pages


Description

Perdonin que no em disculpi: Una col·lecció de contes curts  by  Ferran Cerdans Serra

Perdonin que no em disculpi: Una col·lecció de contes curts by Ferran Cerdans Serra
April 8th 2013 | Kindle Edition | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | 79 pages | ISBN: | 10.66 Mb

Un recull de contes premiatLAny de la fava, relat breu que forma part daquest recull, va obtenir el 2n Premi Nuvol de Contes 2013.Perdonin que no em disculpiPerdonin que no em disculpi però així com Montserrat representa el misticisme, la màgiaMore Un recull de contes premiatLAny de la fava, relat breu que forma part daquest recull, va obtenir el 2n Premi Nuvol de Contes 2013.Perdonin que no em disculpiPerdonin que no em disculpi però així com Montserrat representa el misticisme, la màgia i la bellesa, Manresa vindria a ser-ne el Yan, la força obscura que en fa de contrapès.

A més de l’escenari, la ciutat és també l’ombra que espia rere les espatlles del narrador- al primer indici de llum molts habitants corren a ocultar-se, però mantenint-se ferm aquest ha copsat, a través de clarianes fugisseres, una trentena d’històries en la grisor de la ciutat. Personatges que hi vagaregen atrapats, altres que s’obren pas intentant sobreviure i, finalment, els que en cerquen la sortida amb esperança —potser sense saber que, vagin on vagin, es trobaran amb el mateix.Crítiques sobre el llibreUna sorpresa agradable- contes amb un sentit de lhumor molt fresc, molt ben escrits.

Bel Olid, escriptora i traductoraComentaris de lectoresUn recull de contes originals, sorprenents, divertits i compromesos. Hi descobrireu lenginy dun escriptor que cuida el llenguatge, amb un estil natural, ric en matisos sense ser carregat.- Laia VallsMitjançant els relats curts del Ferran ens endinsem en un mon ple de sorpreses, de petites històries que ens evoquen situacions conegudes i daltres ens porten a dimensions noves.

Pulit i sensible.- Esther GarciaQuan comencis no podràs parar i en poc temps te’ls hauràs empassat tots.- Marisa RodriguezEnter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Perdonin que no em disculpi: Una col·lecció de contes curts":


astrosecat.com

©2012-2015 | DMCA | Contact us